POGOJI POSLAVANJA:

GARANCIJA

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil svežo informacijo.

ŠKODA

Ponudnik ne nosi odgovornosti za morebitno škodo, nastalo zaradi nepravilne oz. malomarne uporabe izdelkov.


VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.
Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

ODVEZA ODGOVORNOSTI

Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci.
Ponudnik zagotovi fotografije prodajnih artiklov, vendar je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične.

PONUDBA ARTIKLOV

Zaradi narave spletnega poslovanja, se ponudba sproti ažurira in dopolnjuje, tako z novimi artikli kot novo spletno ceno.
Spletna cena je cena, ki velja za nakup preko spleta s takojšnjim 100% plačilom z gotovino ob prevzemu, ali plačilu po ponudbi/predračunu na poslovni račun.

STROŠKI POŠILJANJA

Cena stroškov pošiljanja je po ceniku Pošte Slovenije in po ceniku kurirske pošte City Express.
Stroški pošiljanja so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdobavljenim blagom in jih poravnate skupaj z zneskom naročila ob prevzemu pošiljke, ali plačilu na poslovni račun. Pošiljko vam bosta tako dostavila Pošta Slovenije ali City Express v dopoldanskem času! V kolikor niste dosegljivi na domačem naslovu, lahko ob oddaji naročila pustite drug naslov za dostavo, saj nam je pomembno, da je pošiljka dostavljena na naslov kjer ste dosegljvi oz. je dosegljiv nekdo, ki bo pošiljko prevzel. V kolikor vas v času dostave ne bo doma, boste prejeli obvestilo o pošiljki ter kje jo lahko prevzamete oz. se odgovorili s kurirjem, kdaj naj le-to dostavi.

S plačilom pošiljke, ki je poslana preko pošte po povzetju, so povezani stroški plačila provizije, katero plača kupec po trenutno veljavnem ceniku Pošte Slovenije ali City Express pošte.

NAČINI PLAČILA

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • z gotovino ob prevzemu (velja Spletna cena),
  • z nakazilom na račun (po ponudbi / predračunu - velja Spletna cena). V tem primeru ponudnik kupcu izda račun, z razčlenjenimi stroški in navodili kako odstopiti od nakupa in izdelke vrniti, če je to potrebno in mogoče.


CENE

Cene so prikazane v bruto zneskih, z vključenim DDV-jem,  razen če je izrecno napisano drugače.
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila.
V primeru  spremembe cene artikla med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil preklic nakupa ali  pa bo ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Piškotki

Spoštovani uporabnik,

Seznaniti vas moramo, da spletno mesto, ki ga trenutno obiskujete uporablja »piškotke« ali po angleško »cookies« in vas naprošamo, da se z njihovo uporabo strinjate, saj vam želimo izboljšati uporabniško izkušnjo. To je bilo do sedaj samodejno, sedaj pa se morate s tem strinjati, tako, da na dnu strani kliknete »zapri«.

Spletna mesta uporabljajo piškotke že dolgo časa in tudi naše ni izjema. Na svojih računalnikih, tablicah in pametnih telefonih imamo shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Vendar pa z novo zakonodajo (natančneje z ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013, je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno mesto. In ravno ta piškotek omogoča spletnemu mestu, da ob vsakem ponovnem obisku uporabnika prepozna. Piškotki so tako pomembni za delovanje spletnih mest, z namenom, da se uporabnikova izkušnja izboljša.

Zakaj potrebujemo vašo privolitev za piškotke?

Piškotki zagotavljajo uporabniku prijazno uporabniško izkušnjo. Interaktivnost med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove nastavitve in želje, uporabniku je tako ob naslednjem obisku samodejno prikazana vsebina, ki jo želi in na način, kot si jo želi prikazati.

Piškotki nam omogočajo na podlagi preteklih obiskov izvedeti kakšne vsebine želite videti in tako lažje prilagajmo spletno mesto vašim potrebam. S pomočjo piškotka prepoznamo napravo s katero brskate (računalnik, tablica, mobitel) in tako prilagodimo prikaz vsebine vaši napravi. Piškotek nam v oglaševalskem omrežju pomaga tudi prikazati oglas, ki je za vas zanimiv.

Katere piškotke uporablja naše spletno mesto:

  • SEJNI PIŠKOTEK: cookie_ue